注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

 
 
 

日志

 
 

忽然 突然 默默然  

2008-10-12 22:40:41|  分类: 漫动作 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

食饭既时候就忽然系度念,今日画果幅画真系好鬼熟面口········

念左好耐,一路食紧乳鸽,一路用PSP捉紧围棋,突然念返起好似以前画过。

返到屋企就翻箱倒柜甘搵下以前画过既画,无错。其中一张前一排仲贴过出嚟既添。

唔讲咁多,先去片。

第一张系03年画既,第二张系05年。最后嚟张系今日画既,结果发现,该画错既地方依然系真系继续画错既。

真系·····

不过,我系嚟3张画入面,可以分析到自己有一种倾向,就系自己好中意一种突如其来既感觉。

突如其来,讲既系感觉,唔系降龙十八掌。

  评论这张
 
阅读(21)| 评论(5)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017